Szórakozás

Prostiügyben érintett a Magyarország Szépe közönségdíjasa

Két nappal a Magyarország Szépe választás után derült ki, hogy a közönségdíjas Dézsányi Bianka – akit tegnap még mindenki inkább győztesnek akart – prostiügyben érintett.

A Bors információi szerint a szépségnek a körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle ügyben is szerepe van. Mint ismert, a férfi a gyanú szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak, köztük politikusoknak és válogatott labdarúgóknak is.

Dézsányi Biankát a periratok szerint tanúként hallgatták ki az ügyben, és vallomást is tett. A vádirat szerint 2011 végén mindössze 17 éves volt, amikor kiközvetítették az egyik budapesti luxushotelbe egy órára, hogy ott közösüljön egy eddig meg nem nevezett személlyel.

Fotó: Facebook / Magyarország Szépe
Fotó: Facebook / Magyarország Szépe

A Magyarország Szépének versenyigazgatója, Sarka Kata nem tudott a dologról.

“Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárom a versenyből, és a nyereményeit is visszavesszük. Ez esetben a Nakama&Partners Kft. és a Magyarország Szépe Kft. is élesen elhatárolódik a hölgytől”

– mondta a Borsnak Sarka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik