Szórakozás

Vujity Tvrtko: Termék vagyok, mint egy paradicsom

Vujity Tvrtko munkaviszonya február végén szűnt meg a TV2-nél, nemrég valami döbbeneteset talált a trianoni békeszerződésben, és bár már sokkal kevesebbet látjuk a tévében, még mindig nagyon sokat dolgozik. A Blikknek adott interjújában elmondta: sohasem volt képernyőfüggő.

“Mindig is sok dolgot csináltam a tévézés mellett, így igazán csak a súlypontok helyeződtek át. Sok kollégával találkoztam korábban, akik hasonló helyzetben azt érzik, hogy vége a világnak. Mivel soha nem voltam képernyőfüggő, engem nem rendített meg, hogy már nem ültem ott a Mokkában”

– mondta Tvrtko, akit hatásvadász előadásmódjáról is kérdeztek.

“Amikor az Egyesült Államokban tanultam az újságírást, akkor az egyik tanárom azt mondta, hogy két dolog a fontos. Az egyik a műfaj, hogy miként dolgozol fel egy anyagot, a másik, hogy azt hogyan adod el. Sokaknak az is furcsa, hogy egy újságíró előadást tart, de amikor először megláttam a saját plakátomat, akkor rájöttem: én egy termék vagyok. Termék, mint egy újság, vagy termék, mint egy paradicsom. (…) Valóban, ez hatásvadászat, de miért is lenne ez baj, hiszen a filmet el kell adni, az embereket le kell ültetni, hogy megnézzék. Szóval igen, hatásvadász vagyok, hiszen hatást akarok kiváltani.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik