Szórakozás

Otthagyta a gyerekszobáját Király Viktor

Király Viktor (Array)
Király Viktor (Array)

Amióta Király Viktor hazatért Amerikából, szülei otthonában húzta meg magát. A Voice versenye előtt szerelmével lakott közös albérletben, de a szakítás után azonban különköltöztek, így nem maradt más, újra birtokba kellett vennie gyerekszobáját. Az énekes nemrég újra önálló albérletbe költözött, a legjobban az anyukája főztje hiányzik neki, de élvezi, hogy most már a maga ura.

“Furcsa élmény volt ott lakni, de tudtam, hogy ez csak átmeneti. A régi szobámban ott lógnak az érmeim, amit úszóversenyeken nyertem, még mindig ott van a parfümöm, amit 17 éves koromban használtam. (…) Szeretem az új lakást, kipróbáltam a festést is például. Egy elég absztrakt ké­pet készítettem, nekem tetszik, megkérdezek egy hozzáértőt, hogy tényleg jó-e, ha igen, akkor ki is akasztom. Egyébként nagyon élvezem az egyedüllétet, alkotni is könnyebb így. Be van rendezve egy kis helyiség, ahol zenélek. Most is épp ezt csinálom, a legtöbb zenész este szeret dolgozni, én nap közben”

– mondta a Borsnak Viktor, akit még sok-sok doboz vesz körül, a bútorok hiányától visszhangzik a lakás, de már most sokkal komfortosabban érzi magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik