Szórakozás

Rubint Réka Bulgáriában élvezi a napsütést

A fitneszlady a következő rajongói táborának színhelyére utazott egy kolléganőjével és legkisebb gyerekével, ahol a hotelt és környékét tesztelik.

“2 napot töltöttünk itt, egyeztettünk a tábor részleteiről, így tapasztalatból mondhatom, hogy megtaláltuk a tökéletes hotelt! A személyzet kedves, segítőkész, vidám! A medencék gyönyörűek, a tenger meleg, a homokos part makulátlanul tiszta” – írja az Instagramon Rubint Réka, aki apró bikinijében rögtön be is mutatta, milyen szexi pózokban lehet majd napozni a nyaralás során.

Gyönyörű napsütés, álomszép szálloda, tiszta, tágas, tengerre néző szobák, remek all inclusive ellátás❤️ Club Hotel Riu Helios Paradise👍 Aug.15-22-ig ez a csodás, közvetlen tengerparti szálloda lesz a külföldi Alakreform tàbor helyszíne❤️ 2napot töltöttünk itt, egyeztettünk a tábor részleteiről, így tapasztalatbòl mondhatom, hogy megtalàltuk a tökéletes hotelt! A szemèlyzet kedves, segítőkész, vidám! A medencék gyönyörűek, a tenger meleg, a homokos part makulátlanul tiszta✌️ Vízisport lehetőségek, bulik, animáciòs programok, rendszeres Alakreform és Retro aerobic edzések… Egy szòval PERFECT✌️❤️ jelentkezni lehet, van mèg néhány szabad hely: info@szallodak.hu #summer #camp #alakreform #tábor #alakreformtábor #beach

Réka Schobert (@rekarubint) által közzétett fénykép, 2016. Júl 14., 00:14 PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik