Szórakozás

Oszter Sándor külön él a feleségétől

Az e heti Story magazinban a színész elárulta, miért költöztek külön házba párjával, Failoni Donatellával, de beszélt arról is, hogyan készül a közmunkára, amit ittas vezetése miatt szabtak ki rá.

“Én Diósjenőn érzem jól magam. Budapest egy nagyfeszültségű metropolisz, az ember ott átveszi az ártó energiákat. Itt, a Börzsönyben viszont kedvemre lazulhatok. A feleségem ragaszkodik a Balatonhoz, mert a táj a gyerekkorára emlékezteti. Én erdőjáró ember vagyok, szeretek vadászni. (…) Rendszeresen ingázom Donatellához, és így is jól elvagyunk. Minek hiányoljam? Összetartozunk már negyven éve. (…) Harminc évig szinte éjjel-nappal filmeztem. Volt, hogy három filmet forgattam egyszerre. Összevissza laktam a világban, csak éppen otthon nem. Hát pont most hiányozna a feleségem? Be kell látni, hogy a szerelem mulandó. Ám a házasságban a felek között szimbiózis alakul ki” – mesélte a magazinnak Oszter Sándor, aki a bíróság ítélete szerint hamarosan 140 óra közmunkát lesz kénytelen elvégezni.

“Remélem, hogy majd kertészkedni fogok, ahhoz értek, azt szívesen csinálom. Mosolyogva állok az egészhez: örülök, hogy hasznossá tehetem magam” – mondta el a színész a interjúban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik