Szórakozás

Voksán Virágot is ütötte már ki partidrog

A dj elmondta, hogy 10 éve már többnyire fellépőként látogatja a fesztiválokat és szórakozóhelyeket, de olykor előfordul, hogy ő is elmegy bulizni. Mostanában a körömlakkjával védi magát, ami állítólag kimutatja a kémiai anyagokat az italában, de nyolc évvel ezelőtt vele is történt egy szerencsétlenség.

Egyszer velem is előfordult ilyen. Gyanítom, hogy volt valami az italomban. Egy szórakozóhelyen történt. A társaság, akikkel voltam, egy asztalnál ült, ahol ki voltak készítve az italok, és én azokból kevertem magamnak. Később kiderült, hogy ők csak leültek oda, így ebből a szempontból én voltam a hibás, hogy ittam belőle. Az akkori barátommal, amikor a parkolóban a kocsihoz értünk összeestem. Hál’ istennek jó kezekben voltam és nem történt baj, de utána még napokig furcsán éreztem magam

– idézte fel Virág a Fem3Caféban.

A másik vendég, Kárpáti Rebeka sem úszta meg a partidrogos “élményt”. Neki az italába keverhettek valamit, amikor nem figyelt. A rosszulléten túl azonban neki sem lett nagyobb baja, ugyanis barátnői azonnal hívták a párját, amikor nem tudta kontrollálni a mozdulatait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik