Szórakozás

Vajna Timi: “Soha nem akartam csak feleség lenni”

Andy Vajna neje a Story magazin legfrissebb számában mesélt üzleti terveiről, többek közt fánküzletéről, gyémántbizniszéről, na és persze a szépségverseny szervezéséről, és elmondta azt is, rengeteg idejét elveszi a munka, de mindig ügyel arra, ne hanyagolja el férjét sem.

“Gyakran előfordul, hogy éjszakába nyúlóan dolgozom. De megmaradtam ugyanannak az embernek, aki voltam. Igyekszem jó feleség és kiváló üzletasszony lenni. (…) Tudom, hogy egy kapcsolatot állandóan ápolni kell, ezért ügyelek arra, hogy soha ne hanyagoljam el a férjemet. De egyébként jelezné is, ha kevesebb időt fordítanék rá. (…) Este hét után rendszerint otthon randevúzunk. Sokszor jönnek ugyan vendégek, és szeretjük a társaságot, de ha kettesben vagyunk, azt csináljuk, mint mások: főzőcskézünk, vagy megnézünk egy jó kis filmet” – meséli az e heti Storyban Vajna Tímea, aki azt is elárulta, meghallgatja ugyan a “bölcsebb és tapasztaltabb” férje véleményét, de van, amibe nem enged beleszólást.

“Határozottan tartom magam az elképzeléseimhez, és semmit nem szeretnék félbehagyni. Végül is soha nem akartam csak feleség lenni, mindig voltak álmaim, és ezeket szeretem megvalósítani. Most, 33 évesen még az önmegvalósításra koncentrálok, de gyereket mindenképpen szeretnénk” – mondta el a kormánybiztos felesége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik