Szórakozás

Liptai Claudia testdublőrt kap

A második gyerekével várandós színésznő már áprilisban elbúcsúzott a színháztól, hiszen szerepeivel nem összeegyeztethető a növekvő pocakja. A TV2 napi sorozatával azonban már más a helyzet. Liptai Claudia úgy tervezi, hogy az utolsó pillanatig dolgozni fog, ezért a különböző trükkökön túl, testdublőrt is kap, aki majd helyettesítheti őt bizonyos jeleneteknél.

Általánosan bevett gyakorlat mind a fimes, mind pedig a tévés világban, hogy kaszkadőrök, dublőrök dolgoznak a produkciókban. Az ő bevetésük nem színészi kérésre történik, egy ilyen döntés sok szempont mérlegelését követően születik meg. Ebben az esetben is így történt. Pankával is szinte az utolsó pillanatig dolgoztam, most sem tervezem másként. Amíg az állapotom engedi, addig változatlanul számíthatnak rám, hiszen nem beteg vagyok, hanem kisbabát várok

– mondta el a Blikknek Claudia.

A sorozat készítői a történet alakulásáról nem árultak el részleteket, így nem derült ki, hogy milyen jelenetekben lesz szükség a dublőrre, azt azonban elmondták, hogy nagyon odafigyelnek a tévésre.

Szeretnénk odafigyelni Claudiára, hiszen az egészségi állapota ezt igényli. Ilyen állapotban gyakran használunk olyan beállításokat, amelyben nem látszódik teljesen a színésznő arca és pocakja. Sőt gyakran fénydublőrt is alkalmazunk, hogy ne kelljen az olykor hosszadalmas bevilágítás alatt ott ülnie a terhes színésznőnek egy levegőtlen szobában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik