Szórakozás

Varnus Xavér gyászol: Rossz lesz apa nélkül

85 éves korában elhunyt Varnus Xavér édesapja. A népszerű orgonaművész hétfőn közösségi oldalán egy érzelmes, kettejük kapcsolatába beengedést adó bejegyzésben jelentette be szeretett édesapja halálának hírét. A Blikk keddi számában mély fájdalmáról nyilatkozott.

“Valami nem működhet jól az emberben, ha ilyen fáj­da­lom­mal éli meg az elmúlást, amely a világ oly természetes törvénye. Rossz lesz apa nélkül, nagyon rossz lesz, de nem hagyhatom, hogy eluraljon a fájdalom, hiszen csodálatos és teljes élet adatott neki, s ennek az életnek 52 szépséges éven át tanúja s részese lehettem. Apa is sejtszinten véste belém gondo­latait, érzéseit, hangulatait. Ha magamban megszólítom, válaszol, úgy és azt, mintha még élne. (…) Az utolsó percig körbevette szerető családja, anyukám karjaiban halhatott meg. A holtak már más dimenziókban vannak, s a mi felelősségünk, hogy az élőket védjük és segítsük. Anyám szinte belebetegedett az elmúlt 3 és fél évbe, hiszen folyamatosan apa mellett volt, még az utcából sem tudott és akart kimozdulni. Most újra el kell indítani az életét, hogy tudjon fiaival és unokáival foglalkozni”

– mondta a lapnak a Magyarországról végleg elköltözött művész, aki hozzátette: édesapját a Nemzeti Pantheonban lévő családi sírboltban fogják eltemetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik