Szórakozás

Amíg lehet, terhesen is dolgozik Péter Szabó Szilvia

Télen születik Péter Szabó Szilvia első gyermeke, és bár az énekesnő szeretné megélni várandósságának minden szép pillanatát, a munkát sem adja fel, most is ugyanúgy dolgozik, mint terhessége előtt, hiszen nagyon jól viseli a várandóságot.

“Talán nehéz elhinni, de egy kicsivel sem dolgozom kevesebbet, mint korábban, csak óvatosabban. Ezt a szezont még végigviszem, egész nyáron sok koncertünk lesz, de természetesen az utolsó 2-3 hónap már csak a pihenésé és a babáé. Új dalokon dolgozom, a héten jelenik meg a legújabb klipem, és nyolc év után lesz egy saját budapesti nagykoncertem is augusztus végén, amire nagyon sokat készülök. Nagyon jól bírom. Azon kívül, hogy a ruháim másképp jönnek rám, mint eddig, sok negatívumot nem tapasztalok”

– mondta a 24.hu-nak Péter Szabó Szilvia, aki rosszullétre és fáradékonyságra sem panaszkodik, egyedül hangulatingadozási igényelnek egy kicsivel nagyobb türelmet a párjától.

Az énekesnő babonából még nem kezdett el vásárolni a kisbabának, de fejben már eltervezte, hogy milyen lesz a szobája, és mi mindent kell beszereznie az érkezéséig. Arra viszont már most sok időt fordít, hogy a lehető legfelkészültebben fogadhassa első gyermekét.

“Terhestornára járok, és már kinéztem több tanfolyamot is, amiket el fogok végezni a nyáron, például ami majd a szülésre és az azutáni első időszakra készít fel. Egy számomra ismeretlen dolog következik, de furcsa perverzióm, hogy egyáltalán nem félek tőle, inkább nagyon várom. Szerencsére nagyon jó az orvosom, minden ultrahang után egy tucat fotóval jövünk haza, szeretem nézegetni a picur kis kezeit és arcocskáját. Már mesélni is szoktam neki, sokat beszélek hozzá, reggel is ő az első, akinek köszönök.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik