Szórakozás

Gwyneth Paltrow nem érti, miért ő lett megint a legutáltabb sztár

Gwyneth Paltrow (Gwyneth Paltrow)
Gwyneth Paltrow (Gwyneth Paltrow)

A Star Magazin idén is összeállította a legnépszerűtlenebb hírességek listáját. Idén Gwyneh Paltrow vitte el a címet, ahogyan már 2013-ban is. A 43 éves színésznő pedig kicsit hitetlenkedve fogadta mindezt.

Én, mint a legutáltabb celeb? Tényleg? Rosszabb vagyok, mint Chris Brown? Mit tettem?

– viccelődött a Hardtalk-ban Paltrow, akit azért nem tört össze a győzelem, sőt, sejti is, hogy mi szúrja az emberek szemét.

2008-ban alapított website-ján, a Goop-on elég drága holmikat árul, mindennek tetejébe pedig bátran hangoztatja, hogy nem enne olyan szemetet, amit az átlagemberek egyébként elég gyakran, emiatt pedig sznobnak tartják. Ráadásul sokan elkényeztetett és kiváltságos színésznőcskeként tekintenek rá, mivel a szülei is a filmszakmában dolgoznak. Gwyneth azonban álítja, hogy nem a szülei jutatták el oda, ahol most tart.

A szüleim nagyon jól csinálták. Fantasztikus iskolába járhattam és New Yorkban nőttem fel, akkor is támogattak, amikor ott hagytam a főiskolát, hogy a színészettel próbálkozzak. Az apám azonban azt mondta, csak magamra számíthatok és soha nem is adott anyagi löketet, a lakbérembe se pótolt bele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik