Szórakozás

Eltemették Bud Spencert

A hétfő este 86 évesen elhunyt Bud Spencert szerdán a római városházán ravatalozták fel, a gyászszertartás csütörtökön délben kezdődött a Piazza del Popolón álló ikertemplomok egyikében, a Művészek templomaként is ismert Montesantói Szűzanya-bazilikában.

A helyszínen több ezer olasz és külföldi rajongó nyilvánította ki részvétet. A nagy pofonosztó búcsúztatóján felkészültek a nagy tömeg fogadására, a rendet biztonsági szolgálat és rendőrség is őrizte, fémdetektorokkal vizsgálták át a kegyeletüket leróni készülő rajongókat.

A gyászszertartást követően Bud Spencer filmjeinek betétdalait játszották, a megjelent tömeg tapsolva, énekelve, fesztiválhangulatban kísérte a koporsót. A búcsún megjelent az olasz színész állandó szereplőtársa, Terence Hill is. Nézze meg képeinket a helyszínről ide kattintva.

Bud Spencertől kedden Budapesten is búcsúztak a rajongók, babkonzervekkel és könnyekkel emlékeztek rá. A Piedone-filmek sztárjáról az elmúlt napokban magyar hírességek is megemlékeztek, megható módon köszönték meg a munkásságát.

Az olasz Rep tv élő közvetítése a búcsúztatóról:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik