Szórakozás

Eva Mendes testőre nekiugrott egy magyar rajongónak

Ryan Gosling és Eva Mendes (eva mendes, ryan gosling, )
Ryan Gosling és Eva Mendes (eva mendes, ryan gosling, )

Múlt pénteken Budapestre érkezett Eva Mendes és Ryan Gosling, a sztárpár éppen a Szárnyas fejvadász folytatását forgatja Magyarországon.

Természetes, hogy a magyar rajongók szívesen fotózkodnának a két hírességgel, azonban testőreik határozottan leszerelik a próbálkozásokat. Egy férfi telefonját például elvették, amikor Eva Mendes-t fotózta és kitörölték azokat a képeket, amelyeken látszik a sztár, vagy gyermekének az arca.

“Tudtuk, hogy melyik hotelben laknak, így odamentünk a barátommal. Egy ismerőstől hallottuk, hogy fehér kertésznadrág van Eva Mendesen, s hogy előtte a bazilika körül sétáltak. (…) Odaléptem mellé, hogy „Helló, Eva, készíthetek egy szelfit?”, de a kétméteres, goromba testőre azonnal nekem ugrott. Kivette a kezemből a telefonomat, átnézte rajta a fotókat, és csak azokat hagyta meg, amin háttal láthatók. Azt mondta, hogy a családot nem lehet fotózni, majd ha Eva egyedül lesz, őt igen. Ehhez szerintem semmi joga nem volt, de nem nagyon akartam leállni veszekedeni vele, hiszen a válláig sem értem…”

– panaszkodott a Blikknek Áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik