Szórakozás

Kárpáti Rebeka a színészet helyett egy biztosabb állásra vágyik

Már két éve állandó szereplője a Jóban Rosszbannak Kárpáti Rebeka, szülei R. Kárpáti Péter és Kenéz Mariann színpadi emberek, ennek ellenére a szépségkirálynőként is ismert lány nem tartja magát színésznőnek. Ahogy mondja imádja a szakmát és jelenlegi sorozatszerepét is szereti, a jövőben mégis inkább egy biztosabb jövedelmet jelentő állást szeretne, az arculattervezés és a programozás érdekli.

Mindig is önálló voltam. Már egész fiatal korom óta vállaltam különböző munkákat, hogy el tudjam tartani magam, és ne szoruljak mások segítségére. Olyan munkára vágyom, amely lehet, hogy nem hatalmas hírnévvel járó, népszerű, felkapott foglalkozás, viszont kiszámítható, biztos jövedelmet jelent

– mesélte a Borsnak Rebeka, aki még emlékszik, micsoda törés volt a családja életében, amikor édesapját 14 év után elküldték a Barátok Köztből.

Váratlanul ért mindenkit az anyagi csőd. Nagyon rossz emlék ez számomra, hiszen nem csak a biztosnak hitt munkáját veszítette el, de a házunktól is meg kellett válnunk. Soha nem szeretném ezt még egyszer átélni.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik