Szórakozás

Erős Antóniát egy kollégája kukkolta a munkahelyén

Eros-Antonia(210x140)(1).jpg (erős antónia, rtl klub, híradós, )
Eros-Antonia(210x140)(1).jpg (erős antónia, rtl klub, híradós, )

Az incidens már két évvel ezelőtt történt, az RTL Klub nem is szerette volna nyilvánosságra hozni a kínos esetet, a Bors informátora most mégis felidézte a történteket. Kiderült, hogy a csatorna egykori férfi kollégája egy rejtett kamerát helyezett el a női öltözőben, ahol Erős Antóniára és a szintén híradósként képernyőn lévő Szabados Ágira nyílt remek rálátása. Miután az őrök rátaláltak a kamerára, a kukkolást hamar összekötötték a nevével, ezt követően pedig gyorsan eltávolították állásából.

Senki nem gondolta volna róla. Igaz, sokszor vitázott a kollégákkal, nem volt népszerű ember, de mindenkit megdöbbentett, amikor megtalálták a kamerát és a nyomok hozzá vezettek. Amikor kiderült, rögtön közös megegyezéssel elbúcsúztak tőle. El is ismerte, hogy övé a kamera, amit az edző és a biztonsági őrök találtak meg, de átlátszó sztorit talált ki mellé. Azt mondta, folyton loptak tőle, és csak a tolvajt akarta leleplezni. Na de miért csak a női öltözőt figyelte?!

– mesélte az informátor.

A napilap az érintetteket és az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert is megkereste, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A “kukkoló” pedig értetlenkedve rájuk csapta a telefont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik