Szórakozás

Elérte a fociláz az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit is

A magyar válogatott hihetetlen szereplése a foci-Eb-n az Éjjel-Nappal Budapest csapatát  is lázba hozta. Zászlókkal, sálakkal és egyéb piros-fehér szurkolói kellékekkel készültek a portugálok elleni mérkőzésre.

„Milánnal, Lizával és Sárival a Szabadság téren néztük a meccset, már a mérkőzés előtt hihetetlen jó volt a hangulat és az, hogy háromszor örülhettünk önfeledten ekkora tömegben, az hihetetlen élmény volt. Videókat is csináltam. Azt hiszem, ezeket örökre elrakom” – mesélte Karesz, Milánnak pedig a hangja is elment a nagy ünneplés közepette: „Hát gyerekek, én erre nem is találok szavakat és nincs is nagyon hangom. Szétüvöltettem a fejem a magyar góloknál!”

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

„Az albérletben, közel a Margitszigethez, együtt néztük a meccseket. Hallani lehetett a több ezer ember üvöltését a nyitott ablakoknál. Persze mi is üvöltöttünk minden magyar gólnál” – mesélte Lali, aki fiatal korában igazolt focista is volt.

„Számomra a foci egy igazi szerelem. És amit most átélünk a magyar válogatott jóvoltából, az szinte hihetetlen. Minden meccs után kiálltunk a Margit körúti albérlet erkélyére és együtt ünnepeltünk a Szigetről kiáramló tömeggel. Hátborzongató érzés, amikor ennyien együtt kiabáljuk, hogy Ria-Ria-Hungária. Szerintem most már simán Eb győztesek leszünk ” – tette hozzá nevetve az RTL Klub sorozatának talán legismertebb arca.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik