Szórakozás

Demjén Ferenc balesete utáni állapotáról mesélt

 

Az énekes pénteki fellépése után törte el a karját egy szerencsétlen mozdulat következtében, ami miatt kénytelen volt lemondani hétvégi koncertjeit is. Demjén Ferenc az esést követően el sem akart menni az orvoshoz, végül a nagy fájdalmak miatt másnap szánta rá magát a vizsgálatra.

“Még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem. Vártam a taxit, sötét volt, nem vettem észre az akadályt, s elbotlottam valamiben. A vállamra estem, de akkor nem éreztem, hogy nagy baj lenne. Másnap reggel már fájt, bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörött a karom, a vállamtól a csuklómig begipszeltek” – nyilatkozta korábban a zenész, aki jelenlegi állapotáról is mesélt a Blikknek.

Az orvosom megnyugtatott, hogy semmi komolyabb bajom nincs, a törés nem súlyos, csak mintha egy sima háztartási balesetet szenvedtem volna. Néhány hétig gipszben kell énekelnem, ami annyiban nehezíti meg a dolgomat, hogy nem a jobb, hanem a bal kezemben kell tartanom a mikrofont.

A Demjén koncertjeit szervező iroda azt is elmondta, hogy az elmúlt másfél évtizedben nem volt arra példa, hogy egészségügyi okok miatt le kellett volna fújniuk egy bulit és ez a mostani baleset sem borítja fel a már leszervezett programokat.

“Ilyen esettel még nem találkoztunk, de mostanra már tudjuk, hogy minden koncertet megtartunk, ebből nem lehet probléma. Az elmúlt 10-15 év alatt, amióta Rózsival dolgozunk, még nem fordult elő, hogy egészségügyi probléma miatt elmaradjon egy koncert.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik