Szórakozás

Cinthya Dictator félt a szexualitástól, ezért lefotózta magát maszturbálás közben

Az emberek többsége Varga Viktor barátnőjeként vagy celebként jegyzi, de Cinthya Dictator sokkal inkább művésznek vallja magát. Fotóival pedig önmagából akar adni. Így tett akkor is, amikor az egyetemen elkészítette első munkáját. Ő azonban egy kicsit másként értelmezte az ételfotózást.

A feladat az ételfotózás volt és igazából lefotóztam, ahogy ráhánytam egy üveglapra. Ez volt az első féléves munkám. Ez a fotó az egyik legmeghatározóbb számomra, és kint is van a konyhámban

– mesélte Cinthya, aki betegségét és annak legyőzését is képekben örökítette meg, de szexuális félelmeiről is a kamera előtt tárulkozott ki. Szó szerint.

Nagyon sok komplexussal küzdöttem egyszerre, a legnagyobbat a szexualitás okozta számomra. Nekem ez egy félelmetes dolog volt, amiről nem mertem beszélni. Azt gondoltam, hogy mivel nem beszélek erről senkinek, ezért beszélek majd mindenkinek. Akkor készítettem egy maszturbálós sorozatot. Nekem ez volt az emberi méltóság, hogy arról beszélek, amiről amúgy nem. Gyakran használom ezt a megoldást, a fotográfiát arra, hogy amit nem merek elmondani egy embernek, azt inkább elmondom mindenkinek. Inkább kiállok és úgy beszélek róla, hogy tudja meg mindnenki, csak ne kelljen egy ember szemébe néznem és elmondanom, hogy nekem ez problémát jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik