Szórakozás

Sarka Kata: Nem fogunk állami megrendeléseken dolgozni

Sarka-Kata(1)(430x286).jpg (Array)
Sarka-Kata(1)(430x286).jpg (Array)

Ahogy azt megírtuk, Sarka Kata Rogán Cecíliával, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter feleségével kezdett új vállalkozásba. A Nakama & Partners névre keresztelt cég fő tevékenysége reklámügynöki tevékenység, de úgy tűnik, foglalkoznak majd film-, video- és műsorgyártással, illetve rádióműsor-szolgáltatással is.

Sarka Kata, aki a Magyarország Szépe versenyt bonyolító vállalkozás vezetője, a 24.hu kérdésére azt mondta, nem fognak állami megrendeléseken dolgozni, úgy tervezik, divat- és szépségiparral foglalkozó vállalatok és az élelmiszeripari szektorban tevékenykedő cégek online marketingkampányait bonyolítják majd.

Kérdésünkre, hogy

miért olyan partnert keresett vállalkozásához, akinek semmilyen szakmai tapasztalata nincs ezen a téren, Sarka Kata így válaszolt:

„Semmiképp sem akartam egyedül vállalkozni, és nekem sincs kimondott tapasztalatom ezen a területen. Én a főiskolán, Cili az egyetemen tanulta a szakmát. Én salesben vagyok jó, üzletszerzésben, ő pedig nagyon  kreatív, és megbízom benne.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik