Szórakozás

Több ember életét menthette meg a lelőtt énekesnő bátyja

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy fegyveres merénylő miatt életét vesztette az amerikai Voice korábbi dobogósa, a 22 éves Christina Grimmie. A tragédia péntek este történt Orlandóban, ahol az énekesnő zenekarával adott koncertet, utána pedig autogramot osztogatott rajongóinak. Ekkor lépett oda hozzá egy férfi, és habozás nélkül meglőtte a fiatal sztárt, aki később a kórházban halt bele sérülésébe.

Grimmie bátyja azonnal odaugrott, és dulakodni kezdett a merénylővel, aki a birkózás során saját magát is halálosan megsebesítette. Az orlandói rendőrfőnök szerint Marcus Grimmie nagyon hősiesen viselkedett, és gyors reakciójával vélhetően egy nagyobb tragédiát akadályozott meg, mivel a helyszínen még többen tartózkodtak.

A rendőrség egyébként még mindig nem adott ki pontos adatokat az elkövetőről, csupán annyit tudni, hogy egy 21 éves fehér férfi, aki egy másik városból érkezett, és nem ismerte személyesen az énekesnőt. Viszont az eddig ismert fegyver mellett találtak nála két extra tárat és egy vadásztőrt is.

A rajongókat és a zenész szakmát egyaránt megrázta az ifjú énekesnő értelmetlen halála; a The Voice mentoraként is ismert Adam Levine Instagramján búcsúzott, de a műsorban szintén szereplő Király Viktor is megemlékezett az elhunyt Christináról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik