Szórakozás

Fánkokat árul Vajna Tímea

Retteghetnek a fánkbizniszben dolgozók, ugyanis jön a konkurencia: Vajna Tímea bejelentette, hogy hamarosan új vállalkozásba kezd.

“Négy vállalkozást csinálok egyszerre, most pedig belevágunk a fánkbizniszbe is. Egy üzletünk lesz a belvárosban, és kocsik, amelyek Budapest különböző pontjain lesznek majd, így szinte bárki találkozhat velük. Mindig is szerettem a finomságokat, és az üzlettársam azt mondta, hogy vágjunk bele”

– újságolta a Blikknek Timi, aki azt is elárulta, hogy terveik szerint július közepén nyitják meg az első boltot, ám addig minden engedélynek meg kell érkeznie a tengerentúlról.

Ezzel párhuzamosan a modellből lett üzletasszony komoly fogyókúrára fogta a férjét, Andy Vajnát, így neki ki kell maradnia a fánkok kóstolásából.

“Mindenkitől azt hallom, hogy jól áll neki, hogy lefogyott, sőt jobban is öltözködik, mint eddig! Nem véletlen, hogy sokan ezt mondják, hiszen több mint tíz kilót fogyott az elmúlt időszakban. Odafigyel ő is, és én is vigyázok, hogy este már ne nassoljon, ne egyen édes­séget, és ha nem is tart szigorú diétát, ügyel arra, hogy mit eszik. Látszik rajta, hogy jobban érzi magát így a bőrében, a lába is rendbe jött, amivel korábban sokáig bajlódott”

– büszkélkedett a lapnak Vajna Tímea, akinek másik különleges képessége, hogy remekül pózol hálóingben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik