Szórakozás

Nem vetkőzik többé az Éjjel-Nappal Budapest félvér szépsége

Az Éjjel-Nappal Budapest Alexája nem vetkőzik többet a kamerák előtt.

A férfitársadalomra nézve fájdalmas döntést hozott az Éjjel-Nappal Budapest Alexája. Az édesapja ágán magyar, anyai ágon pedig mongol és kínai sorozatszereplő nem dobja le többé a textilt fényképezőgép előtt.

“Megfogalmazódott bennem egy döntés: mostantól csak az ÉNB-ben vagyok hajlandó vetkőzni, több aktot, de még félaktot sem fognak látni rólam. Az utóbbi időben rengeteget változtam, teljesen átalakult a személyiségem. Talán épp felnövök. Most már máshogy látok dolgokat, más kerül előtérbe. És ez így van jól”

– mondta a Borsnak Alexa, aki legutóbb a sorozat forgatásánál is nagyon zavarba jött, amikor meztelenül kellett Gábor ölébe ülnie.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Rengeteg dögös ruhátlan fotó megjelent már rólam, és nem is ez volt az első meztelen jelenetem a sorozatban, mégis szégyellős voltam. Az elmúlt három évben már minden szereplő látott mindent, egyikünk sem tudna újdonságot mutatni a másiknak. Naponta 12–14 órát forgatunk, annyi szituációba keveredtünk ez idő alatt, hogy szerintem engem már nem érhet meglepetés.”

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik