Szórakozás

Megvan a Kismenők győztese

A Kismenők szombat esti fináléjára két hétig gyakorolnak TV2 által megtalált kis tehetségek. Az évadzáró adásban két-két produkcióval készültek a gyerekek: szólóban és példaképeikkel közösen is bemutatkoztak.

Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány a Rising Star felfedezettjével, Freddie-vel állt színpadra, aki sikerdalát, a Pioneer-t énekelte el, miközben a kislány káprázatos mutatványokat mutatott be. Az Üzenet lánycsapat a döntőn is egy komoly témát dolgozott fel, ezúttal a családon belüli erőszakkal foglalkoztak Kállay Saunders Andrással közösen. Szabó Bence a musicalvilág egyik legnagyobb sztárjával, Feke Pállal énekelt duettet, a Fényév távolság című dalt adták elő a Padlásból, valamint Radics Gigi egyik dalát adta elő.. Szlavkovszki Zsolt a legendás Pécsi Sasok két tagjával lépett színpadra: Szentgyörgyi Rómeó és Katus Attila világbajnok aerobik versenyzők működtek közre a látványos koreográfiájában. Dolák-Saly Róbert, a L’art pour l’art Társulat alapító tagja verses kötetéből adott elő részletet a műsor egyik nagy felfedezettjével, Qian Zita Jiafang-gal, míg a döntő egyik legkülönlegesebb koprodukciója talán Balogh Somáé volt, aki a zongoravirtuóz Havasi Balázzsal lépett fel. A hajdúböszörményi fiút a Hooligans dobosa, Kiss Endi is segítette a felkészülésben.

A zsűri és a közönség szavazatai alapján Szabó Bence nyerte a Kismenőket, az ezzel járó 2 millió forintot, valamint meglepetésként egy hőlégballonozást.

A TV2 egyébként tartja magát ahhoz, hogy a Kismenők nem egy verseny, hanem elsősorban a tanuláson, a tehetséggondozáson van a hangsúly. Ennek értelmében a győztes mellett a másik 27 gyerek is kapott pénznyereményt, fejenként százezer forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik