Szórakozás

Újabb ellenőrzésen bukott meg Kozsó teaháza

Kozsó áram és vízlopással megvádolt teaháza múlt kedd óta zárva tart. A hely először azzal a kiírással tévesztette/nyugtatta meg a vendégeket, hogy filmforgatás miatt tartanak zárva, de hamar kiderült, hogy egészen msáról van szó. Újabb ellenőrök tartottak helyszíni szemlét, amely során több problémát is találtak.

“Nem tudok erről többet, de nem is kell, hiszen Kocsor Zsoltnak már semmi köze sincsen a teaházhoz” – fogta rövidre az énekes menedzsere, Bata Mónika.

Ennek ellenére a környékbeliek arról számoltak be, hogy Kozsó rendszeresen feltűnik a teaházban és intézkedik.

Akkor is itt volt, amikor a rendőrség és a Vízművek kétszer kijöttek. Hetente többször is megfordul a teaházban, van, hogy egész nap itt van az alkalmazottakkal. Akkor is ő intézkedett az ügyvédeivel, amikor az Elektromos Művek elvitte a villanyórákat

– árulta el a Blikknek a ház egyik lakója.

A Pest Megyei Kormányhivatal sajtófőnöke, Bazsó Zoltán pedig hivatalos tájékoztatást is adott az ügyben.

Az illetékes Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály közérdekű bejelentés kapcsán helyszíni szemlét tartott a vállalkozásnál 2016.05.24.-én. A szemle során megállapított hiányosságok miatt eljárást kezdeményezett a vállalkozással szemben.

Az is kiderült, hogy kedden újabb ellenőrzést tartottak az illetékesek, és mivel még mindig nem találtak mindent rendben, nem engedték kinyitni a teaházat, amelynek az ajtajára most már a “Műszaki okok miatt zárva” tábla került ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik