Szórakozás

Péter Szabó Szilvia: Ez kicsit olyan most, mint egy szakítás

Kemény munkával készül A Nagy Duett fináléjára Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter. A párosnak vasárnap három új dalt kell előadnia, ezeknek gyakorlása és a koreográfia tanulása még most is tart.

“Kár lenne tagadni, hogy nagyon izgulok a döntő miatt. Nagyon megszerettem ezt a műsort, szomorú is vagyok, hogy máris vége. Rossz érzés volt, hogy már az utolsó kisfilmet forgattuk az élő adáshoz, és az is, hogy jövő héttől megszűnnek a rendszeres próbák, találkozások Pachmann Péterrel és a többiekkel. Ez kicsit olyan nekem most, mint egy szakítás”

– mondta a 24.hu-nak Péter Szabó Szilvia, aki ezekben a hetekben egyébként is érzékenyebb mint máskor, hiszen kisbabát vár.

“A felkészülést természetesen befolyásolja, hogy várandós vagyok. Most nem fordulhat elő, hogy kihagyok egy étkezést a sok munka közben, oda kell figyelnem, hogy elegendő gyümölcsöt és zöldséget egyek. Fáradékonyabb vagyok, ezért több pihenőt kell beiktatni, valamint ha azt érzem, hogy a tánc koreográfiában valami túl sok, akkor abból is visszaveszünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy kismamaként ne küzdenék ugyanolyan erőbedobással a győzelemért, mint mások.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik