Szórakozás
Image: 73684896, Indul a Kicsi Gesztenye klub a Minimax-on. A Kicsi Gesztenye klub alkotói különleges helyszínen, a budai Fekvő Moziban filmvetítéssel, sok zenével és tortával várták a sajtó képviselőit, valamint azokat a sztárvendégeket, akik családjukkal együtt érkeztek., License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Nagyon cuki Görbicz Anita és Vincze Ottó 1 éves kisfia – fotó

24.hu
24.hu

2016. 06. 01. 09:33

Napokon belül egy éves lesz Görbicz Anita válogatott kézilabdázó és Vincze Ottó válogatott labdarúgó kisfia, Vincze Ottó Boldizsár. A büszke szülőknek a baba érkezése egy igazi áldás volt, boldogságban telnek a napjaik a csöppség mellett.

“Boldizsárt hihetetlen nagy szeretet veszi körül, és ez látszik is rajta. Nagyon kiegyensúlyozott, boldog, szeretetre méltó baba. A mindennapjainkban megduplázza energiánkat a vele töltött idő, ami fontos nekünk, hiszen mindketten elfoglaltak vagyunk. De amikor együtt vagyunk, akkor csak ő számít. Megpróbálunk minden egyes pillanatot maximálisan kiélvezni vele és természetesen a nagyobbjainkkal, az első kapcsolatomból született 15 éves fiammal, Ádámmal és keresztlányunkkal, Lizával. Ők, igazi példaképei lehetnek a kicsi Boldizsárnak, hiszen már most csillogó szemekkel nézi minden mozdulatukat. Emellet igazi példakép nekik a párom, Görbicz Anita is, aki a saját sportágában, a kézilabdában a világ legjobb irányítója, és ez hatalmas büszkeséggel tölt el mindannyiunkat. Így hát a mi kis családunkban van kitől és kiről példát kapni és venni a gyerekeinknek, ami akár egy igazi inspiráció is lehet számukra”

– mesélte Vincze Ottó.

Fotó: Vincze Ottó

A kis Boldizsár és szülei rendszeres nézői a Minimaxon futó Kicsi Gesztenye Klubnak, amelyben a baba unokanővére, Liza az egyik főszereplő.

“Liza az öcsém lánya, az én keresztlányom. Nagy ajándék ő a mi családunkban, hiszen két fiú unoka mellett ő erősíti a női vonalat. Egy igazi egyéniség, hatalmas szívvel. Amikor kiderült, hogy Liza szerepelni fog egy elsősorban gyerekeknek szóló műsorban, az első reakciónk természetesen a büszkeség volt, és persze drukkoltunk neki, hogy legyen elég kitartása a sok-sok energia befektetéssel járó forgatásokhoz. A 11 hónapos kisfiunk, Boldizsár – akit különben egyáltalán nem tévéztetünk – amikor meghallja a Liza hangját, abban a pillanatban csak a tévét akarja nézni. Nagyon aranyos, mert le sem veszi a szemét Lizáról”

– tette hozzá a válogatott labdarúgó.

Fotó: Vincze Ottó
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.