Szórakozás

Kitették az albérletéből Farm Cintiát

Azzal kellett szembesülnie a Farm harmadik helyezettjének, hogy amíg az RTL Klub valóságshow-jában szerepelt, kitették az albérletéből. Cintia hétfőn tudta meg, hogy nincs hol aludnia.

“Amikor Szlovéniából jöttünk hazafelé, próbáltam elérni a volt lakótársamat telefonon. Nem vette fel, később az anyukájával beszéltem, ő mondta, hogy már nincs meg a szobám, két másik ember költözött oda a helyemre. Most a nagybátyáméknál lakom, albérletet keresek, és remélem, hogy a cuccaimat is el tudom hozni, mert ezidáig ez sem sikerült”

– mondta a 24.hu-nak Cintia, aki a kellemetlen meglepetésen kívül nagyon élvezi, hogy tíz hét száműzetés után végre ismét a civilizációban van.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Nagyon jó érzés itt lenni Budapesten. Megismernek az emberek, fotózkodnak velem, mindenki nagyon kedves, meglepő módon negatív kritikát még senkitől sem kaptam. A barátaimmal is végre újra találkozhattam, bulizunk, szórakozunk. Néhány nap múlva visszamegyek dolgozni az étterembe, ahol a Farm előtt is felszolgálóként dolgoztam. Emellett szeretnék a tévében is feltűnni még.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik