Szórakozás

Hat kilót fogyott Csonka András

24.hu
24.hu

2016. 05. 30. 20:14

Hétvégén mutatták be a Shrek musicalt, amelyben Csonka András Szamár szőrébe bújhatott. A színész állítja, pályafutása során ritkán volt része hasonló élményben, ám ez a munka jelentette pályafutása egyik legnagyobb kihívását is.

Versenyt kellett futniuk az idővel, hiszen az április negyedikei olvasópróba után május végére meg kellett valósulnia a monumentális előadásnak, és ráadásul a színpadon sem volt könnyű dolga. Komoly kihívás a maszkok és jelmezek viselése, Csonka András, Szinetár Dóra és Feke Pál együtt közel húsz kilót fogytak pár hét alatt.

“Szerencsére ennyi nézőnél az Arénában bekapcsolják a légkondicionálót. Ekkora térben ugrálni, táncolni, énekelni, miközben az embert kitömik, majd betekerik egy irhabundába… Ilyen megterhelésnek színpadon még nem voltam kitéve. A premier után 69 kilót nyomtam, hat kilót adtam le”

– mondta a Blikknek Csonka András, aki pár hete egy régóta őrzött titkát leplezte le.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.