Szórakozás

Szexi fotózással ajándékozta meg magát Gregor Bernadett

Gregor Bernadett egy különleges és igen ritka szer segítségével érte el célját.
Gregor Bernadett folyamatosan küzd a pluszkilókkal, most azonban végre sikerült visszaszereznie álomalakját, ezzel pedig önbecsülését. 44. születésnapját egy szexi fotózással ünnepelte meg.
“Tíz évvel ezelőtt még egy szerep kedvéért, vagy azért, hogy fel tudjak venni egy szexis ruhadarabot, képes voltam hetekig sanyargatni magam. Volt, hogy almán és vízen éltem napokig, egyszer rosszul is lettem. De egyéb őrültségeket is elkövettem! Ezekre én ma már képtelen lennék”

– mondta a színésznő, aki a kor előrehaladtával enni is egyre jobban szeret, a sportot sosem sikerült igazán megszeretnie, olyan még sosem volt, hogy a sportot egy percig is élvezte volna.

Gregor Bernadett és párja; Fotó: Sárréti Anita
Gregor Bernadett és párja; Fotó: Sárréti Anita
“Mindig is visszahúzódó és önbizalom-hiányos nő voltam, talán emiatt is, de ez a fogyás most visszaadta az önbecsülésem. 44 éves lettem május elsején, ezért azt határoztam el, hogy egy olyan fotózással ünnepelem meg, ami megörökíti a csúcsformámat!  Persze tisztában vagyok vele, hogy az idő nem áll meg, és könnyen lehet, hogy ez az utolsó nagyszabású bikinis fotózásom. Most végre egy olyan nő néz rám vissza a tükörből, amilyen mindig is vágytam lenni”
– mesélte Gregor Bernadett, aki egy ritka szer hatására érte el a fotókon látható eredményt.
“Külföldön élő barátnőm ajánlotta  figyelmembe az Angellica füvet, ami Koreában honos, ősrégi gyógynövény. De a Magyar Gyógyszerkönyvben is benne van. Ez a növény a zsíranyagcsere gátlásán keresztül fejti ki hatását – bár ezt a tulajdonságát itthon kevésbé ismerik -, és bizonyos más gyógynövényekkel kombinálva nagyon hatásos. Kinti kutatások bizonyítják az eredményét, ezért azonnal ki akartam próbálni. Én már így, egybe csomagolva kaptam ezt az 5, egymás erejét felerősítő gyógynövény kombinációt, ami olyan eredményeket hozott nálam, amely eddig álom volt. Az egyik növény a zsíranyagcserére hat, a másik a szénhidrát anyagcserére. A harmadik az étvágyat csökkenti, a negyedik az anyagcserét gyorsítja, az ötödik meg az édes íz érzetét változtatja meg, szóval egyszerűen nem ízlik az édesség, mióta eszem! Persze, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek! Tényleg bámulatos! Szülés óta jójózom, én már tényleg mindent kipróbáltam, de egyre jobban idegesített ez a harc, ezzel a nyavajás, utolsó pár kilóval.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik