Szórakozás

Kulcsár Edina egészségével játszik A Nagy Duett kedvéért

Hetek óta súlyos hangszálgyulladással énekel Kulcsár Edina A Nagy Duett versenyében. A TV2 Aktív műsorvezetője tudja, hogy emiatt állapota rosszabbodhat és akár még a hangját is elvesztheti, egyelőre azonban nincs lehetősége arra, hogy a gyulladást okozó problémát orvosolja. A szépséget műteni kellene, a teljes gyógyulás pedig heteket venne igénybe legalább két hétnyi teljes hallgatással, amit a munka és a szereplés miatt most nem tud bevállalni.

“Kiderült, hogy hangszálgyulladásom van, ami miatt legalább 2-4 hétig kímélni kellene a hangom. Nem csak hogy nem beszélhetnék, szigorú csendre lennék ítélve. Pár héttel az első adás előtt ezt egyszerűen nem lehetett megvalósítani, így kockáztattam, hogy esetleg rosszabbra fordul a dolog. (…) Szerintem tudnék jobban is énekelni, de félek erőltetni a hangom, mert így is csúszkál a gyulladás miatt. Mindent megteszek, hogy a lehető legjobb állapotban legyek, házi praktikákat is bevetek és feltehetően kalcium injekciót is kapok majd az adás előtt”

– mondta a Blikknek a negyedmilliós tanfolyamon dolgozó Kulcsár Edina, aki Hevesi Tamás duettpartnereként vasárnap este a döntőbe jutásért énekel majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik