Szórakozás

Horgas Eszter droggal oldotta meg a problémáit

A fuvolaművész már korábban is mesélt volt férje agressziójáról és rossz házassága részleteiről, most pedig azt is elárulta a Best magazinnak, hogy magánéleti válsága miatt gyakran oldotta a feszültséges marihuánával.

Az életem nem volt zökkenőmentes, tönkrement a házasságom, és akkor még egy gyerekkel tanácstalan voltam, hogy mit tegyek. Váljak, maradjak? Nem volt mintám, csak a félelem. Ebben a lelkiállapotomban aztán elvittek egy társaságba, ahol megkínáltak marihuanával. Elszívtam, és azt éreztem, hogy sokkal jobban vagyok, felszabadultam, minden feszültség elszállt belőlem, felül tudtam kerekedni a napi gondokon.

– vallotta be Horgas Eszter, aki nagyapjának köszönheti azt, hogy végül felhagyott ezzel a problémamegoldó módszerrel.

“A papa előtt soha nem volt titkom. Tudott a borzalmas házasságomról, a gondjaimról, arról, hogy bár nem vagyok drogos, de elszívok néhány szál füves cigit. Természetes, hogy rettentően aggódott értem, és egyszer egy beszélgetésünkkor megesketett és megígértette velem, hogy felhagyok a marihuanával. Amíg élt, nem tudtam a fogadalmamat betartani, nem rendszeresen, de néha néha rágyújtottam. Majd miután 1994 szeptemberében meghalt, többet nem szívtam.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik