Szórakozás

Nem látogatják gyerekei Rékasi Károlyt

A több műtéten átesett színésztől elfordultak Détár Enikővel közös gyermekei – írja a legfrissebb Story magazin. Bár Rékasi Károly rendkívül nehéz perióduson megy keresztül, gyermekei egyáltalán nem állnak mellette; szerelme és volt felesége azonban igen.

“Majd’ harminc évig voltunk férj és feleség. Elváltunk, mindkettőnknek más élete van, de ettől még nem fogom szembeköpni magam azzal, hogy megtagadom az együtt töltött éveket. Ha bajban van, természetesen számíthat rám. Tiszta szívemből kívánom Karinak, hogy gyógyuljon meg” – mondta el a lapnak Détár Enikő, akinek a színésszel közös nagylánya, Gigi nemrégen Hollandiába költözött, ahonnan egyszer sem utazott haza meglátogatni beteg édesapját. De a 15 éves kamaszfiú, Zsebi sem tartja a kapcsolatot a színésszel. Egy közeli ismerős szerint Rékasi mindent az új, Pikali Gerdával való szerelemnek rendel alá, és ha azt szeretné, hogy rendeződjön viszonya a gyerekeivel, “észhez kell térnie”, és megtenni az első lépést a családja felé.

“Az ismerősök nem tudják, hány lépést tettem már, de a fiam ugyanolyan konok jász, mint én. (…) Rettentő büszke vagyok rá, és tudom, vissza fogunk találni egymáshoz. Idő kell neki, és nekem is” – mondta el Rékasi, akiről a teljes cikket az e heti Storyban tudja elolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik