Szórakozás

Müller Attila megnősül

Férj lesz a tévés műsorvezető, színész Müller Attilából: elveszi szerelmét, Larion Zoét. A celebpár két és fél évig halogatta ezt a döntést, pedig már az első randijuk olyan jól sikerült, hogy attól kezdve nincs nap, hogy ne aludnának együtt – sőt gyorsan össze is bútoroztak.

„A miénk vicces love story. Egy sajtótájékoztatón ismerkedtünk meg, ahol mindketten kipróbálhattuk, milyen fizikai erőnlét szükséges a rúdtánchoz. Attila egy akrobatikus mutatvánnyal próbálkozott, amikor véletlenül fejberúgott. Szerencsére nem történt komoly sérülés, inkább vicces volt, azóta is őrizzük azt a felvételt”– mesélte nevetve Attila. Zoé is úgy érzi, Attila gyakorlatilag azonnal az élete és a szíve részévé vált:

„Az első randi annyira jól sikerült, hogy reggelig beszélgettünk (is). A második napon sem tudtunk meglenni egymás nélkül, aznap is nálam aludt és eleinte az volt a rendszer, hogy hazaszaladt, átöltözött és ismét randiztunk. A következő héten már sporttáskával érkezett és hétvégén hazavitte a mosnivalót. Gyorsan elhatároztuk, hogy összeköltözünk. Azóta együtt élünk” – árulta el a csinos modell.

Az ifjú pár a VIASAT3 Négy esküvő című műsorában mutatja be az esküvőjét, ahol Zoét egészen különleges – és igencsak sokat mutató-, tavasztündér ihletésű ruhájában is láthatják majd a nézők.

Galéria
Fotó: VIASAT3/Magócsi Ildikó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik