Szórakozás

Koncz Zsuzsa nem az emberi értékei miatt kedvelte Szörényit

Koncz Zsuzsa igen sokszor dolgozott együtt Szörényi Leventével, de az énekesnő most elárulta, soha nem voltak igazán jó barátok. Régebben éppen Szörényi beszélt arról, hogy szerinte Koncz Zsuzsa azért haragudott meg rá, mert összeállt nagy riválisával, Kovács Katival. Az énekesnő pedig azt jelentette ki, sosem emberi értékei miatt kedvelte Szörényit, aki pedig könyvében arról is írt, sokan piszkálták azzal, hogy Koncz hamisan énekel. Mindez pedig Veiszer Alinda HírTV-n futó beszélgetős műsorában került terítékre.

“Ízlések és pofonok. Egyrészt ez nem igaz, ha valaki meghallgatja a régi felvételeket, azok azért nem hamisak. Kettő: van, akinek borzasztóan fontos, és semmi más nem fontos, hogy a dal úgy szóljon, ahogy ő elképzeli, és ebből a szempontból nem lényeges számára, hogy az előadó hangja mit tesz lehetővé. Három: vannak olyan szerzők, akiknek egyszerűen teljesen mindegy, ki énekli el a dalt, csak az a dal olyan legyen, ahogy ő az álmaiban elképzeli. Elképzeléseim dalokkal kapcsolatban nekem is voltak, és ezek nem mindig egyeztek feltétlenül a nagy szerző elképzeléseivel. Leventével gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Azóta tudom, ki ő, miből van, és vannak embe­rek, akiket nem feltétlenül azért értékelek, hogy milyen emberek, hanem azért, mert tehetségesek” – idézi a Bors a műsorban elhangzottakat.

A Szörényi-könyvben egyébként arról is lehet olvasni, hogy Koncz bejáratos volt Erdős Péterhez, az akkori “popcézárhoz”, amit Koncz Zsuzsa meg is erősített a beszélgetés során.

“Nem tagadom, jó viszonyom volt Bors Jenővel, aki a lemezgyár igazgatója volt és Erdős Péterrel is, akit ma nagyon divatos dolog szidni. Én egy nagyon okos, nagyon szellemes, a világot elég jól átlátó embert ismertem meg benne, akivel a viszonyunk lassan alakult barátivá. Akkor, amikor ő a hanglemezgyárba került, úgy mutatkozott be: „Én a Kovács Katit szeretem.” De Péter nagyra értékelte azt, amit sok pályatársam nem, hogy én gondolok valamit a világról.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik