Szórakozás

Novák Angéla: Annyit költök magamra, amennyit csak tudok

novák angéla (novák angéla)
novák angéla (novák angéla)

A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelreality-jében is feltűnt Novák Angéla elárulta, hogy nem hormontablettáira költi a legtöbb pénzt. Azóta ugyanis, hogy az utolsó nemátalakító műtétet is elvégezték rajta, csak néhány ezer forintjába kerül havonta az, hogy igazi nő legyen.

Sokan azt hiszik, komoly havi kiadással járnak a hormonok, amiket szednem kell, de ez nem így van. Most már, hogy átestem minden szükséges operáción, ugyanolyan tablettát szedek, mint azok a nők, akiknek eltávolították a petefészkét. Ez pedig csak havi pár ezer forintba kerül. Ezen felül persze annyit költök magamra, amennyit csak tudok, hiszen egy nő soha nem elégedett magával

– magyarázta a Borsnak a transznemű előadó, aki arról is mesélt, hogy milyen szépészeti beavatkozásoknak veti alá magát és, hogy nőként mivel gyűlik meg a baja.

Most töltettem fel a fölső ajkamat, és járok botoxoltatni, amikor tudok. A gyenge pont rajtam az alakom. Az ösztrogénnek köszönhetően párnácskák rakódnak le itt-ott. Biciklivel közlekedem, de úgy fest, ez sem mindig elég a fogyáshoz. Sokan találgatják, hány éves vagyok, de ezt mélyen titkolom.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik