Szórakozás

Nyári Dia Rómában vesztette el kanadai pasiját

Nyári Dia Rómában ünnepelte születésnapját, ahol nemcsak a kultúra és az ott élők életfelfogása, de az ételek, na és persze az olasz férfiak is lenyűgözték a csinos színésznőt.

“Nagyon jó érzés volt. Alapvetően külföldre kimenni. Tiszta lappal lenni, létezni. Nagyon tetszett az olasz pasiknak a habitusa. Habár szerintem a csillagot lehozzák az égről, az egész kamu. De addig az öt napig ez tök jó volt, és nagyon kedvesek voltak. Vevő voltam a humorukra, úgyhogy nagyon jó érzés volt az, hogy így hódítanak és hódolnak a nőknek” – mesélte a Barátok közt szereplője a Story Extra riportjában, ahol elárulta azt is, még vacsorameghívással és rózsával is udvaroltak neki a helyiek.

Ennek ellenére Dia figyelmét nem egy olasz srác, hanem egy titokzatos kanadai fiú keltette fel, aki fittyet hányva a programjára, leszállt a buszról és a szőke magyar színésznő után rohant. Sajnos a telefonszámcsere időhiány miatt nem történt meg, de a színésznő bízik benne, hogy egyszer majd ismét összefut lovagjával, akinek csupán a keresztnevét és külső ismertetőjegyeit tudja.

“Sebastian, kereslek! Szőke, kék szemű, nagyon szép fiú volt, és kanadai” –  sorolta nevetve a sorozatszereplő, akinek a Rómában töltött napok örökre beégtek az emlékezetébe, hiszen nemcsak feltöltődött, de rengeteg önbizalmat is kapott az olasz fővárostól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik