Szórakozás

Ádám keresi Évát: Mutatjuk a két új pucér lányt

Két új lány, Ivi és Trixi érkezik a Csábítás partjára a Viasat 3 Ádám keresi Évát hétfői adásában. Ismerkedjenek meg velük:

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Ivi Angel (40)

Ivi igazi csapatjátékos: szereti motiválni, felvidítani az embereket. Nehezen marad csendben, imád beszélni, mindenkinek és mindenről. Élete legnagyobb fájdalma, hogy eddig nem tudott igazi családot biztosítani a lányának. Ezért érkezett a szigetre – hogy magának társat, gyermekének pedig apát találjon.

Az ideális férfi Ivi szerint érett – legalább 30 feletti –, bátor, kitartó, kiáll a nő mellett és küzd érte. Ami a külsőt illeti: legyen sötét haja, karakteres arca és formás feneke. Ivit taszítják az agresszív, durván nyomuló pasik és nem kedveli a szakállas férfiakat sem.

Ivi hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Nagyon szereti, ha meghódítják, várni szokott a szexszel. Összesen egy egyéjszakás kalandja volt, de azt is szégyelli a mai napig. Úgy tartja: egy kapcsolatban a szex a legfontosabb – ha az nem jó, akkor nem ér az egész semmit.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Trixi (20)

Trixi azt mondja: most ismerkedni akar, nem feltétlenül ugrana bele egy komoly kapcsolatba. A 20 éves lány szerint az ideális pasi intelligens, őszinte, sportos, magas és idősebb (legalább 27 éves). Trixi kedveli a furcsa arcú férfiakat, a gyúrós, szőrös pasik viszont taszítják.

Csapatban elég bizalmatlan, de szívesen meghallhatja a többieket. Nem tartja magát pletykás típusnak. Imád taktikázva előrejutni és szeret irányítani is, jó emberismerőnek mondja magát. Trixi bevallottan rendmániás, és gyűlöli, ha piszkálják a cuccait.

Trixi nagyon szeret csókolózni, fétise, különleges szokása nincs. Saját bevallása szerint elégedetlen a mellével. Többnyire nem váratja a srácokat, 1-2 nap után lefeküdt a volt pasijaival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik