Szórakozás

RTL-es műsort kapott Hajdu Steve

Műsorvezetőnek állt a Heti Hetes szereplője, Hajdu Steve. Hogy ne legyen egyszerű dolga, egy csapat gyerkőcöt próbál szombatonként kordában tartani az RTL-en a Kisdumások című műsorban. Steve-nek nem esik nehezére a feladat, hiszen szereti a gyerekeket. Ráadásul a gyerekek is szeretik őt.

“Alapszabály a színházban is, hogy ha gyerek, labda és kutya van a színpadon, az tuti siker. Itt azért érdemes odakapcsolni, mert lehet látni négy kisdumás nagydumást, aki hihetetlen kreatív és hihetetlen fantáziával rendelkezik. Úgy fogják meg a világ dolgait, ahogy mi felnőttek már elfelejtettük. (…) Nehéz feladat, főleg megnyitni őket, hogy bizalommal legyenek irántam. Úgy viselkedek a műsorban, mintha én lennék a nagybácsikájuk, akinek nyugodtan el lehet mondani mindent. Hogyha bajuk van, azt is, hogyha nincs bajuk, azt is. Ez odáig megy, hogy amikor forog a kamera, volt már olyan, hogy a második percben az egyik kisfiú, akit nagyon szerettem, az Ádi megkérdezte: mikor lesz vége?”

– mondta a Story Extrában Steve, aki annak ellenére remekül bánik a gyerekekkel, hogy saját csemetét egyelőre nem vállalt feleségével.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik