Szórakozás

Felbukkant Prince egy újabb lehetséges örököse

Prince gyermekének lenni igazán jövedelmező sorstörténet jelentős állomása lehetne, hiszen a jelentős vagyon nagyrészét a minnesotai törvények szerint a gyermekek öröklik.

Az április végén meghalt Prince jelentős vagyona újabb lehetséges örökösének kilétét tárta fel egy minnesotai ügyvéd, aki közölte, hogy az énekes elhunyt féltestvérének unokájáról van szó – közölte az MTI.

Az ügyvéd által a bírósághoz benyújtott dokumentumok szerint a 2011-ben elhunyt Duane Nelsonnak, Prince féltestvérének volt egy fia, akinek lánya született egy házasságon kívüli kapcsolatából. Az iratok szerint Nelson fia meghalt, ám a gyermek életben van.

Nagy az érdeklődés a váratlanul elhunyt Prince vagyona után, ugyanis nem hagyott hátra végrendeletet. Ennek hiányában az énekes hat testvére és féltestvére az örökös a bírósági dokumentumok szerint.

Élete során Prince 39 albumot adott ki és több mint 100 millió lemezt adott el. Az énekes tucatnyi minneapolisi ingatlana a nyilvánosan hozzáférhető dokumentumok szerint 27 millió dollárt ér.

A minnesotai törvények szerint az örökösödésben a gyermek az elő számú kedvezményezett, ami azt jelentené, hogy Prince testvérei és féltestvérei háttérbe szorulnának, ha a bíróság bebizonyítja, hogy Williams az énekes gyermeke.

Közben még tart a nyomozás az ötvenhét éves korában meghalt világsztár halálának ügyében. A rendőrség több mint egy hete tartott házkutatást az énekes otthonában gyógyszereket és drogokat keresve, kezelőorvosát is górcső alá vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik