Szórakozás

Titokban utazott Stockholmba Freddie barátnője

Május elsején stábjával utazott Stockholmba az Eurovíziós Dalfesztiválra Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, szerelme Budapesten maradt, hogy itthonról támogassa – legalábbis erről szóltak a hírek, ám a Blikk szerint Dóra valójában a keddi elődöntőn a helyszínen, a Globe Arénában egy hatalmas magyar zászlót lengetve szurkolt szerelmének, aki tovább is jutott a szombati fináléba.

Dóra és Freddie még 2014 év végén a Rising Star című TV2-s tehetségkutatóban ismerkedtek össze, ahol Fehérvári Gábor Alfréd egészen a negyedik helyig menetelt, míg a lány az egyik show-táncos volt. Akkor még mindketten párkapcsolatban voltak, végül januárban jöttek össze.

A lap szerint a fiatal lány munkája engedi, ott szurkolt neki minden nagy fellépése helyszínén. Éppen ezért lepett meg sokakat, hogy Dóra nem utazott ki Stockholmba párjával, a táncosnőnek azonban a saját munkáját sem szabad hanyagolnia. A fiatal lány ugyanis fellépett A Nagy Duett színpadán múlt vasárnap, több produkciót is színesített kollégáival, így csak az elődöntőre tudott kiutazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik