Szórakozás

Pintér Tibor ad még egy esélyt a házasságának

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Pintér Tibor és felesége, Bea házassága mélypontra jutott, ezért a közelmúltban úgy döntöttek, elválnak. A pár már az első tárgyaláson túl is van, ám most mégis úgy néz ki, adnak maguknak még egy esélyt a házasságuk megmentésére.

„Bea ott volt A Nagy Duett élő adásában is, és a partnerem, Rubint Réka azt mondta, látszik, hogy nincs még veszve ez a kapcsolat, hiszen még most is úgy nézünk egymásra, ahogy csak a szerelmesek tudnak. Negyvenévesen még megadhatjuk magunknak az esélyt arra, hogy új társat találjunk. Persze nem lesz könnyű, mert ebben a korban megvannak a rigolyáink, a saját komfortzónánk, amibe nehéz új embert beengedni. Megegyeztünk abban, hogy jobb egy minőségi válás és az azt követő minőségi életforma, mint egy kapcsolati kényszerben töltött házasság. Kiegyensúlyozottabb lehet a gyerek is, ha normális szülőket lát maga körül, még ha nincsenek is együtt, de persze azért a legjobb az lenne neki is, ha sikerülne megmenteni a házasságunkat” – mondta el a színész-énekes a Bestnek, ahol arról is mesélt, konkrétan belefogyott a bánatba az elmúlt időszakban.

“Sokan mondják, milyen beesett az arcom, mennyire furcsa vagyok. Erre csak azt válaszolom, én mostanában értem igazán férfivá. Nem furcsa vagyok, hanem férfi lettem. Ehhez kellettek a lelki traumák, az előző nyár házassági válsága. Amikor a problémák elkezdődtek, öt napig semmit nem ettem, mert nem bírtam. De nekem tetszik, hogy ilyen Daniel Craig-es arcélt kaptam. Lélekben is most lettem férfi. Ma már szívesen megküzdök egy nőért, sőt azt is tudom, hogy egy nőt szolgálni kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik