Szórakozás

Ádám keresi Évát: Mutatjuk az új pucér szereplőket

Tetkós, gyúrós és táncoslány érkezik a Viasat3 Ádám keresi Évát hétfői adásában a Csábítás partjára. Mutatjuk az új pucér szereplőket:

Bongi (34)

Lassan hat éve van egyedül. Azt mondja: nem színészkedik, magát akarja adni és szerinte ez nem nyerő a csajoknál. Első ránézése erősnek és nagyképűnek tartják, de ha valaki beszélget vele, rájön, hogy ezek nem igazak. Bongi spirituális könyveket olvas és szeretné, ha a választottja is spirituális beállítottságú lenne.

Az ideális társról Bongi úgy tartja: nemcsak szerelem, hanem barát is. Nincs ideálja: a vékonytól a nőiesebb vonalig minden jöhet, egyedül a műszempilla taszítja. 26 év feletti lányt szeretne magának találni. Önmagát nagyon romantikus alkatnak tartja, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra.

Ami a szexualitást illeti: Bongi a vad szenvedélyes szexet szereti.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Evelin (19)

Evelin azt mondja: eddig nagyon rossz élete volt, de minden erejével azon van, hogy idővel egy nyugodt és kiegyensúlyozott életet élhessen. Jelenleg táncoslányként dolgozik, amiről úgy nyilatkozott: imádja a munkáját és a kollégáit is.

Evelin utál randizni, ugyanis nem tud mit kezdeni a szituációval és nem hisz abban sem, hogy létezik szerelem első látásra. Ezt leszámítva vágyik a romantikára, az ideális férfiról úgy tartja: „ne legyen tunya testű, legyen helyes pofija”. Nagyon fontosnak tartja, hogy párja hűséges legyen, aki mellett biztonságban érezheti magát. Evelin nem tolerálja a gyerekes gondolkodást és azt sem, ha egy kapcsolatban nem igazi nagybetűs férfi a férfi. Úgy fogalmazott: „Nem teper a fiúkért, hanem ők tepernek érte”.

Fontos neki a szex, pár hete bír ki csak nélküle. Szereti a megkötözést és nem veti meg a segédeszközöket sem.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Krisz (18)

15 éves korában kezdett kondizni, sikert akar elérni ebben a sportban. Krisztián nem hallgat másokra, nem ad mások véleményére, amit elhatároz, azt meg is akarja valósítani.

Saját bevallása szerint még soha nem volt szerelmes. Pár hónapos kapcsolatai voltak, nem igazán vette komolyan a lányokat, inkább a testiség miatt volt velük. Nagyon fontos számára a szex, régebben fontosabb volt mennyiség a minőségnél, mostanra ez megváltozott. Egy hétnél többet nem bír szex nélkül. Krisztiánnak a formás, szőke lányok tetszenek, meg szilikonos csajok, és az sem baj, ha az illető 5-6 évvel idősebb nála.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Ajánlott videó

Olvasói sztorik