Szórakozás

Palik László a köztévén térhet vissza

A Tények műsorvezetésére igent mondó Marsi Anikó hét év után tért vissza a tévézéshez, családjával pedig abban maradtak, hogy egyelőre ingázni fog Mallorca és Magyarország között. Palik László és két fiúgyermekük ugyanis külföldön maradt. Most azonban már az a hír járja, hogy hamarosan újra együtt lehet a család, hiszen az M4 sportigazgatója, Héder Barna azért lobbizik a köztévében, hogy barátja és üzlettársa, Palik újra képernyőre kerülhessen.

“Nem egy helyről hallottam, hogy komolyan foglalkoznak a kérdéssel, Palik visszatérhet a sportosztályra. Azt mondják, Héder Barna sokat tesz azért, hogy a barátja munkát kapjon, amire persze nincs rászorulva, hiszen van elég tartalékuk, inkább csak hasznos időtöltésről beszélhetünk. Ha a felesége dolgozik, nem valószínű, hogy szívesen lenne háztartásbeli. Ráadásul jó riporter, ha visszatérne, azzal mindenki csak nyerne” – mondta a Bors informátora.

A folyosói pletykák szerint pedig az sem kizárt, hogy Palik, Szujó Zoltán helyére kerülhet, hiszen utóbbival nem teljesen elégedettek az MTVA-nál.

A köztévé sajtóosztálya az ügyre annyit reagált, hogy Palik újraszerződtetése nem szerepel a napirenden, Héder Barna pedig nem kívánt nyilatkozni a témában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik