Szórakozás

Kordáék későn tudták meg, hogy lefokozták őket

Balazs-Klari-Korda-Gyorgy(650x433)(3).jpg (Balázs Klári, Korda György)
Balazs-Klari-Korda-Gyorgy(650x433)(3).jpg (Balázs Klári, Korda György)

Kis Grófo szombat este tízezres tömeg előtt lépett fel Budapesten, ez volt az első nagyzenekaros élő show-műsora. A bulibáró gyerekkora óta szeretett volna élő zenekarral a háta mögött fellépni, most pedig meg is tehette, hiszen az elmúlt egy évben a mulatósiparból kitört a nagybetűs szórakoztatóiparba, és igazi közönségkedvenccé vált.

Grófónak előzenekara is volt, méghozzá mások mellett Korda György és Balázs Klári személyében. Az ő feladatuk volt, hogy bemelegítsék a mulatósnak a közönséget. Pár hete még költői volt a kérdés, hogy vajon gondolták, hogy valaha apró betűs előadók lesznek egy mulatós zenész koncertjét hirdető plakáton? Azóta a választ is tudjuk: nem.

“Csodálatos volt ez a fellépés, bár számunkra csak itt, a helyszínen derült ki, hogy a mi feladatunk lesz a közönség hangulatát megalapozni. Érdekes…”

– utalt a Bors újságírójának Klárika arra, hogy a koncert szervezői elfelejtették velük közölni, hogy ezen az estén csak bemelegítő fellépőként számítanak rájuk.

Grófo arról nem nyilatkozott, hogy miért nem közölték előre Kordáékkal a pontos szerepüket, azt azonban elmondta, hogy tiszteli a munkásságukat és nagyon szereti őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik