Szórakozás

Jön az újabb világvége, készüljenek a könnyes búcsúra!

Világvégét jósoló, zavarosan tudományoskodó videóra bukkant a Blikk a Prophetico nevű YouTube csatornán. Nem értjük az összefüggéseket, de jó röhögtünk rajta. Szóval, ha kíváncsi a legújabb világvége pontos időpontjára, hát figyeljen!

A Merkúr hétfőn, azaz holnap elhalad a Nap előtt! Te jóóó ég!

Ezen vészjósló és egyben szuper különleges jelenség állítólag csak 13-szor történik meg egy évszázadban, utoljára 2006-ban láthattunk ilyet.

Az ismeretterjesztő kisfilm megalkotói szerint azonban nem önmagában ez a jelenség vet véget az emberiség földi életének, hanem egyéb, egymástól független tényezők összejátszása.

Soroljuk:

  • A vörös Hold is hibás, mert a vörös Holdat a Rós hásánától, vagyis a héber számítás szerint az év kezdetétől mérik. 2015-ben a Rós hásáná 240 napra volt a vörös Holdtól. Értik??
  • A Hold ciklikus változásai pedig 40 napra estek ettől.
  • A 40-es szám amúgy többször visszatér a Bibliában. Ujuj.
  • Május hatodikán volt az új holdciklus kezdete, szóval három napos lesz az újhold hétfőn, amikor a Merkúr elhalad a Nap előtt, ami állítólag a Bibliában említett, szexualitással kapcsolatos bűnökre utal.
  • A Jupiter pedig olyan anomáliát okoz majd, amivel az Oroszlán csillagkép megváltozik. A Prophetico szerint minden kétséget kizáróan ezzel az emberi faj végét jelzik előre a csillagok.

Vagyis,

a Merkúr el fogja mozdítani a Napot, amelynek hatása vagy túl kicsi lesz, vagy túl nagy.

Köszönjük a Blikknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik