Szórakozás

Győzike: A testépítők full beteg emberek, a celebek legalább kulturáltak

Győzike úgy véli, hogy a celebek intellektusban és emberi hozzáállásban is sokkal magasabb szinten állnak a szerinte nagyon rosszindulatú testépítőknél.

A showman az utóbbi hónapokban látványos átalakuláson ment át, 90 kilóra fogyott. Saját bevallása szerint utoljára nyolcadikos korában mutatott ennyit alatta a mérleg. Az életmódváltás nem volt véletlen, Győzike ugyanis eldöntötte, hogy részt vesz az idei FitBalance-on. A verseny indított egy új kategóriát, a 40 év felettieknek szóló FitMan-t. Az egy héttel ezelőtti versenyen a celeb büszkén vette át a legjobbnak járó kupát – igaz ő volt kategóriája egyetlen indulója. De mint mondja, ő erről nem tehet.

Az öröm azonban nem volt felhőtlen, hiszen a felkészülése során állítólag több testépítő is halálosan megfenyegette. Győzike most róluk rántotta le a leplet egy interjúban. Elmondta, hogy a versenyzők kétszínűek és többen közülük tiltott doppingszerekkel pumpálják fel magukat, de az is gyakori, hogy férfiaknak nyújtanak escort szolgáltatást a pénzért.

Mindezek után Győzike még azt is kijelentette, hogy a testépítőknél, akik csupán féltékenyek rá, még a celebek is korrektebbek:

A celebektől nincs gizdább ember a Földön, de mi legalább kulturáltak vagyunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik