Szórakozás

Gesztesi Károly 8 órás műtéten van túl

Gesztesi Károly (Gesztesi Károly)
Gesztesi Károly (Gesztesi Károly)

Az 53 éves színész talán tényleg jó útra tér és megszabadul az alkoholtól, mindenesetre a komoly elhatározás már megszületett benne. Néhány hónapja a HIT gyülekezete előtte sírta el bánatát és beszélt szenvedélybetegségéről és most kiderült, hogy testileg is szeretne változtatni magán, amire nem sajnálja a pénzt sem.

“Két hónapja ráébredtem, hogy külső-belső változásokra van szükségem. Szeretnék még ötven évet élni, amit nem sörhassal és kopaszon tervezek, ezért egy teljes generált csináltattam magamon. Ez értendő lelki és testi megújulásra is. Elkezdtem azzal, hogy körülnéztem a világban. Testileg is újra összerakom magam, letettem a rozét, és mivel fontos a külső megjelenés is, megcsináltattam a régi koronáimat, hogy szép legyen a mosolyom. Nem egy olcsó történet…” – kezdte a Borsnak Gesztesi Károly, aki egy komoly beavatkozásra is vállalkozott.

Sűrű és göndör a hajam, de az utóbbi időben elöl két foltban elkezdtem kopaszodni. Na, ez egy cseppet sem tetszett, ezért elmentem egy barátom hajbeültető klinikájára, ahol egy nyolcórás be­avatkozás alatt előbb kitépték a hajamat, majd hagymánként vissza is ültették. Sokat vagyok kamera előtt, esztétikusabb a megjelenésem így.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik