Szórakozás
Image: 73659513, Damu Roland, Az igazság c. könyvét dedikálja a Corvin Plázában., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Megvan Damu gyerekének gyámja

24.hu
24.hu

2016. 05. 04. 06:05

Damu Roland és felesége, Edina gyermekét, az április elején született Maját már napok óta kiadná a kórház, csakhogy a gyámot hivatalosan megnevező határozat hiá­nyában nincs kinek. Az ügy azonban megoldódni látszik: a színész és exe kedden együtt jártak a gyámhivatalban, hogy aláírják a papírokat és megnevezzék a kislány ideiglenes gyámját.

“A nővérem jött értem autóval, siettünk, hogy a fél hármas etetésre visszaérjek a kórházba Majácskához. Már több mint két kiló, orvosi felügyeletre sincsen már szüksége. Szépen eszik, régen nincs inkubátorban, tulajdonképpen csak a helyet foglaljuk más elől. Roland is aláírta a szükséges papírokat, és beleegyezett, hogy a testvérem legyen Maja ideiglenes gyámja. A hivatalban megígérték, hogy a lehető leggyorsabban elkészítik a határozatot, ami alapján kiadja a kórház kislányomat a nagynénjének”

– összegezte a helyzetet Damu Edina a Blikknek.

A terhessége alatt is alkoholproblémákkal küzdő Edina tudja, hogy kislánya körülményeit folyamatosan ellenőrizni fogják, sőt bármikor alkoholszondát is fújathat vele a gyámhivatal ellenőre. Testvére, Kati vállalta a gyámságot, otthonában már többször tartottak szemlét, a babaszoba már berendezve várja Maját. Felülvizsgálatra egy év múlva lesz lehetőség.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.