Szórakozás

Édesanyja talált rá Wels Péter Mátyás holttestére

Mint megírtuk, kedden meghalt a TV2 riportere, Wels Péter Mátyás.

A riporter állítólag épp a napokban költözött új albérletébe. Dobozolt, pakolt, de kedden már újra ott kellett volna ülnie a Tények reggeli értekezletén. Ám nem jelent meg, ezért kollégái keresni kezdték. Három TV2-s munkatárs Wels lakásához sie­tett, csöngettek, dörömböltek, de Mátyás nem válaszolt, ezért aggódva társukért riasztották a férfi édesanyját, hátha a segítségével bejuthatnak a lakásba. Ő hívta ki a tűzoltókat, akik végül az ágyában, betakarózva bukkantak rá a halott riporterre, akiről elsőre reménykedve az édesanyja is csak azt hitte: mélyen alszik. Sajnos szembesülnie kellett a kegyetlen igazsággal, hogy meghalt a szeretett fia, hátrahagyva őt és kisfiát – írja a Blikk.

Wels halálának okáról egyelőre még nem lehet pontosat tudni, de az első információk szerint a rendőrök mind az öngyilkosságot, mind az idegenkezűséget kizárták – valószínűleg álmában halhatott meg.

Mátyás a barátai és a kollégái szerint egy vidám, kedves ember volt, aki operaénekesi végzettséggel rendelkezett, játszott billentyűs hangszeren és basszusgitáron, és mindig azzal viccelődött, hogy ő kapcsolta fel a villanyt a TV2-ben, és egyszer biztosan ő is fogja lekapcsolni.

Egy volt TV2-munkatárs is meghalt a napokban

Pénteken egy másik riporter, Szabó Tibor is elhunyt, aki korábban a TV2-nél dolgozott, de távozott onnan, mert nem értett egyet azzal, ahogy a Tényekben Juhász Péter pénzügyeivel foglalkoznia kellett volna. Ő épp a múlt héten kezdett új munkahelyén, az ATV-ben, ahol munkavégzés közben rosszul lett, és az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Wels Péter Mátyást állítólag nagyon megviselte a volt kollégája halála, csapkodva, zokogva hangoztatta, hogy ez nem lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik