Szórakozás

Ma debütál a TV2-n Majka és Ábel Anita műsora

Hétfőn este indul a TV2 legújabb szórakoztató műsora, a Drágám, add az életed! Ábel Anitával és Majkával. A formátum már számos országban nagy sikert aratott, most pedig a magyar sztárpárokon van a sor, hogy bebizonyítsák, mennyire ismerik egymás képességiet. A műsorban a hölgyek veszik át az irányítást és a különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Van olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között.

Ábel Anita igyekszik egyre nagyobb licitre rábírni a hölgyeket, akik a verseny hevében és az egymillió forint reményében már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítják életük párjait. Majka mindeközben a pasikat bátorítja, akiknek semmilyen beleszólásuk nincs abba, hogy alakul a licit.

Az első adáshéten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Tölgyesi-Khell Cynthia és Hujber Ferenc, Kökény Aranka és Kökény Attila, valamint Keleti Andrea és Kovács Zoltán versengenek egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik